E-postadress
Lösenord
Varukorg
0 produkter
Summa: 0 kr

YouZee Clip In

slipp glasögon under dina goggles
läs mer beställ

YouZee Clip In

slipp glasögon under dina goggles
läs mer beställ

YouZee Clip In

slipp glasögon under dina goggles
läs mer beställ

YouZee Clip In

slipp glasögon under dina goggles
läs mer beställ

Se klart med YouZee Clip In från Larsson Optik 

(som vi tidigare kallade Spyder Clip In)

Nu kan du som behöver glasögon istället använda vårt unika YouZee Clip In som passar alla goggles. Perfekt för dig som kör skoter, åker skidor och snowboard, enduro, cross, cyklar downhill!

 

Med YouZee Clip In behöver du inte längre krånga till det med linser eller försöka hitta goggles som rymmer dina glasögon. På bara några sekunder monterar du YouZee Clip In och kan sedan fortsätta använda dina favoritgoggles utan bekymmer.

 

Läs mer om YouZee Clip In

 

Vi slipar in dina styrkor i YouZee Clip In. Komplett pris 1095kr (+-6/3D)

Fördelarna

 

Passar alla goggles

Testade i 509, Scott, Smith, Bollé, Bliz, Götti, Oakley, DrZipe mfl och passar i alla.

Enkla att flytta

Monteras på bara några sekunder. Lika enkelt flyttar du den till en annan vilket är suveränt om du tex kör med olika goggles pga väderlek, ljusförhållanden eller olika sporter!

Även för brytningsfel?

Självklart! YouZee Clip In har blivit en eftertraktad produkt för personer med brytningsfel. Kanske för att dessa har svårt att få kontaktlinser att fungera?

Tomas Sandström

Alpinåkare

 

Åka alpint är det bästa som finns, både slalom och snowboard, men i det läge man är med barn och jobb så är tillfällena tyvärr för få. Men man får göra det bästa av det. Linser har fungerat alldeles utmärkt men det brytningsfel jag har går inte fixa med dagslinser och då jag åker lite för sällan och inte har några problem ha glasögon övrig tid så blev jag glad att hitta denna lösning!

 

- Funkar klockrent. Men sen när barnen flyttat ut så ska det bli fler åkdagar - det garanterar jag! // Tomas

Elvira Lindh #11

Skotercrossförare Arctic Cat Team Sweden

 

Elvira har haft stora problem med dubbelseende när hon tävlat och det synfelet går inte att korrigera med linser. Under två säsonger försökte hon allt och tvingades till slut köra med vanliga glasögon under sina goggles och det strulade mycket. Med Spyder Clip In, som numera heter YouZee Clip In, hittade hon äntligen lösningen!

 

- Den här produkten gör nu att jag kan fortsätta satsa på skotercrossen och tillsammans med anti-im duken funkar det perfekt för mig, säger Elvira.

Niklas Scott Fant

Motocrossåkare

 

Niklas upptäckte att han bromsade tidigare och tidigare mot kurvorna. Efter ett syntest visade det sig att han blivit närsynt. Linser tillpassades men kort därefter uppstod problem med torrhet i ögonen och ibland kunde det hända att linserna hoppade ut!. Niklas pappa Pär Scott upptäckte Spyder Clip In, som numera heter YouZee Clip In, via Facebook och en beställning gjordes!

 

- Den här lösningen har betytt väldigt mycket för mig i min satsning på att utvecklas inom motocross, säger Niklas.

Fri frakt

Inom Sverige

Leveranstid

2-4 dagar

Prisvärt

från 1095 kr

Larsson Optik

Kanalgatan 46 B
Box 308
931 23 Skellefteå

Kundservice

0910 - 369 15
info@larsson-optik.se

Dela vår sida

© 2017 Larssons Optik
Information om cookies