Varukorg
0 produkter
Summa: 0 kr

 

YouZee Clip In gör att du slipper glasögon eller krånglande linser i dina goggles! Vi slipar in dina styrkor, efter ditt personliga recept, i YouZee Clip In som sedan passar i alla moderna goggles!

Utvecklat och tillverkat i Sverige, Skellefteå närmare bestämt. Har du vägarna förbi Skellefteå så kom in på Kanalgatan 46B så bjuder vi på kaffe och en rundtur! 

Inget recept? Begär ut det från din optiker. Tänk på att receptet ska vara för glasögon samt innehålla PD (pupilldistans för avstånd). Har du frågor eller känner dig osäker - hör av dig till oss så hjälper vi dig!

order@youzee.se eller 0910-36915. 

 

Se våra videos på Youtube, klicka här!

ad
Youtube

YouZee Clip In

slipp glasögon under dina goggles
läs mer beställ

Se klart med YouZee Clip In från Larsson Optik 

 

Youzee Clip In (tidigare kallad Spyder Clip In) är den perfekta lösningen för dig som behöver glasögon när du kör skoter, åker skidor, snowboard, enduro, cross eller cyklar downhill. Vårt clip-in passar alla goggles på marknaden och du monterar dem på några sekunder. Slipp glasögon och linser. Upplev friheten och känslan av att se klart även när du sportar!

 

Läs mer om YouZee Clip In

 

Vi slipar in dina styrkor i YouZee Clip In. Komplett pris 1295kr (-6/3 +5/3)

Fördelarna

 

Passar alla goggles

Vi har testat POC, 509, Scott, Smith, Bollé, Bliz, Götti, Oakley, DrZipe mfl och YouZee Clip In passar i alla märken och modeller.

Enkla att flytta

Du monterar det på bara några sekunder. Lika enkelt flyttar du dem till en annan goggle vilket är suveränt om du t ex kör med olika goggles eller skidglasögon pga väderlek, ljusförhållanden eller olika sporter!

Även för brytningsfel?

YouZee Clip In är lösningen även för dig med brytningsfel och har blivit en eftertraktad produkt för personer som t ex har svårt att få kontaktlinser att fungera, däribland dem med starkare brytningsfel. Här får du samma frihetskänsla, och bättre syn.

Tomas Sandström

Alpinåkare

 

– Alpin skidåkning är det bästa som finns, både slalom och snowboard. Linser har fungerat alldeles utmärkt men mitt brytningsfel går inte fixa med dagslinser och eftersom jag just nu pga, jobb och barn, åker lite för sällan och har glasögon övrig tid så blev jag glad att hitta denna lösning!

 

– YouZee Clip In funkar klockrent. Och när barnen flyttat ut blir fler åkdagar, det garanterar jag!

Elvira Lindh #11

Skotercrossförare Arctic Cat Team Sweden

 

Elvira har haft stora problem med dubbelseende när hon tävlat, ett synfel som inte går att korrigera med linser. Under två säsonger försökte hon allt och tvingades till slut köra med vanliga glasögon under sina goggles vilket strulade mycket. Med YouZee Clip In, hittade hon äntligen lösningen!

 

– Det här gör nu att jag kan fortsätta satsa på skotercrossen. YouZee tillsammans med anti-im duken funkar perfekt för mig, säger Elvira.

Niklas Scott Fant

Motocrossåkare

 

Niklas upptäckte att han bromsade tidigare och tidigare mot kurvorna. Efter ett syntest visade det sig att han blivit närsynt. Linser tillpassades men kort därefter uppstod problem med torrhet i ögonen och ibland kunde det hända att linserna hoppade ut. Niklas pappa upptäckte YouZee Clip In via Facebook Niklas beslöt att ge det en chans:

 

– Den här lösningen har betytt väldigt mycket för mig i min motocrossatsning. Nu är det gas och inte broms som gäller, säger Niklas.

Fri frakt

Inom Sverige

Leveranstid

2-4 dagar

Prisvärt

från 1295 kr

Larsson Optik

Kanalgatan 46 B
Box 308
931 23 Skellefteå

Kundservice

0910 - 369 15
order@youzee.se 

Dela vår sida

© 2018 Larssons Optik
Information om cookies